Saving energy will save the world and lower your costs!

Energie sparen is een thema dat tegenwoordig overal besproken wordt. Helaas vinden veel mensen dit een hoop gedoe en zien ze door de bomen het bos niet. Er wordt vaak gedacht dat verduurzamen alleen maar kan als je een flink geldbedrag investeert. Het tegendeel is waar, maar dat weten helaas niet veel mensen.

Uit mijn eigen ervaring en opgedane kennis in de laatste 10 jaar met betrekking tot duurzame renovaties, als ook mijn activiteiten in verschillende werkgroepen die zich met verduurzaming, warmte etc. bezig houden ben ik in staat een goed beeld te geven van de energetische situatie van een klant. Ik kan vrijblijvend advies geven over hoe een situatie energetisch verbeterd kan worden, zowel met als zonder investering. Denk hierbij aan een analyse van het huidige energiecontract, aanpassingen aan de standaardinstellingen van een CV-Ketel, maar ook het plannen van warmtepompinstallaties en zonnepanelen.

Neem vrijblijvend contact op mocht u interesse hebben, hoe eerder u reageert, hoe sneller we duurzaam zijn en kosten sparen!